Omega Guard Adalah Pilihan Terbaik Sekiranya Anda...

Assalamualaikum

Attiey dah pun guna dan amalkan Omega Guard Shaklee ni dan boleh kata sangat memberangsangkan dari segi kesannya terhadap   Attiey dan anak-anak juga.


Tahu tak siapa yang perlu mengambil dan amalkan produk ni?


Anda perlu mengambil Shaklee OmegaGuard sekiranya anda:
  1. Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan) 
  2. Ibu menyusu (perkembangan otak bayi) 
  3. Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema) 
  4. Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat) 
  5. Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan dan kecekapan kerja 
  6. Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi 
  7. Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan(tulang dan sendi) 

Shaklee OmegaGuard mengandungi Omega -3 yg kaya dgn DHA dan EPA. Omega 3 adalah asid lemak yg perlu tetapi badan kita tak dapat menghasilkannya maka ia perlu diambil dari diet harian

Kalau rasa anak you all senang demam, mudah mengantuk kat kelas, ada penyakit asma, alergy.. or nak anak pintar..,beli lah Omega ni untuk anak you all....

Kalau nak cuba untuk diri sendiri pun sangat bagus. Selain bagus untuk Brain, ianya juga merupakan pilihan terbaik untuk kulit yang cantik...utk kesihatan sendi dan mengawal kolestrol... .. 

Kalau rasa sayang suami.. hadiahkan lah utk suami... sbb Omega juga vitamin utama utk orang lelaki..

 Klik di sini untuk terus membuat belian
Klik di sini untuk terus membuat belian

Atau hubungi attiey untuk sebarang pertanyaan dan pesanan. 

FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...