Kelebihan Bila Daftar Ahli Shaklee Bulan Ni!

Jika anda adalah pengguna Shaklee, apa kata anda daftar je sebagai ahli bulan ni? Bulan Oktober. 
Sebabnya bila anda jadi ahli bulan ni, anda dapat banyak keistimewaan berbanding bulan-bulan lain. 

Apa untungnya jadi ahli?
Macam malas je nak register...

Haaa tau tak, sebenarnya bulan ni Shaklee masih tawarkan beberapa perkara yang takkaan mengecewakan anda. Bulan depan mungkin dah takde peluang macam ni.

Apa yang bestnya?
#1 Percuma sebotol Vita-Lea

Vita-Lea iron formula ni kan, harganya lagi mahal dari yuran keahlian tau. Untung kan? Dapat free pulak tu. Cara nak mendapatkannya, beli apa-apa produk semasa mendaftar, dan bawalah balik sebotol Vita-Lea.


#2 Diskaun 50% untuk 2 botol Vita-E

Umpamanya ni, beli 1 dapat 1 lagi PERCUMA! Hah, siapa nak kasi.


#3 Sertai YES Program

Haaa program keusahawanan Shaklee ni super-best tau! Siap ada award dengan hadiah cash lagi untuk mereka yang berjaya menjadi Master Coordinator di sepanjang program ni.


#4 Melawat Bangkok!

Kalau baru join Shaklee, ini memang peluang sangat. Lawatan percuma ke Bangkok khas untuk Supervisor dan Senior Supervisor yang baru dilantik! Haaa yang baru2 join tu memang sesuai sangat lah.



Tak payah fikir panjang-panjang dah, cepat-cepat grab! Sebelum offer ni habis tau.

Sumber dari mommy cantik


FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Rafhati Mohamad Napi (SID: 869588)
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey


*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...