Manfaat Vitamin C Kepada Golongan Yang Nak Kulit Cantik


 Assalamualaikum

Vitamin C ni bersifat antioksidan iaitu menentang dan  melawan pengoksidaan.
Sebab tu ianya jadi pilihan ramai wanita untuk melambatkan kesan-kesan penuaan pada wajah mereka.

Nak cakap bab jimat memang jimat sebab tahan selama 6 bulan dengan harga cuma RM92.50. Tapi bulan ni boleh dapat harga ISTIMEWA beserta promo FREE VITALEA sehingga Oktober 2015.

Tahu tak yang  tubuh kita ni memang akan buang terus vitamin c yg tak boleh diserap sekaligus? Jadi, bila guna Sustained Release Vitamin C Shaklee ni, kandungan vitamin ini dibebaskan secara pelahan-lama ke dalam tubuh kita selang sejam selama 5 jam. Jadi, perlindungan pengoksidaan adalah lebih lama jika dibandingkan dengan jenama lain yang bukan sustained release. Memang tak membazirlah kan. bahkan digunakan secara optimum selama tempoh tersebut.

Bila kita konsisten dengan Vitamin C, apa yang Attiey perasan adalah;

  • Kulit kita akan lambat untuk berkedut dan kolagen dalam kulit kita kembali aktif.
  • Kulit wajah akan rasa lembap dan memang nampak glowing
  • Gusi berdarah pun dah lama tak muncul
  • Susah nak selsema yang mana kesan dari peningkatan imunisasi badan
  • Yang paling best bila parut jeragat lama semakin pudar, kulit makin cerah dan of course nampak muda
Sapa taknak nampak cantik kan? So, konsistenlah dengan Vitamin C dan kalau boleh add on ESP sekali untuk membantu penggantian sel yang lebih cantik sampai orang tengok geram nak sentuh. hehe.


FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...