Pilihan Multivitamin Pertama

Setiap masalah kesihatan yang kita hadapi, cara penyelesaiannya tidaklah sama.

Sakit belakang, pening kepala, sakit kaki, kembung perut dan sebagainya memerlukan rawatan dan cara pencegahan yang berbeza-beza.

Begitulah apabila ditanya oleh kawan-kawan saya, ada tak supplemen yang boleh cover semua sebab malas nak makan banyak vitamin katanya.

Hurm..apa kata mulakan dengan Vitalea with Iron Formula dari Shaklee ni.Ambil 2 biji sehari. Ia mengandungi 12 vitamin dan 15 mineral yang diperlukan oleh badan dalam komposisi yang seimbang. Setiap vitamin memerlukan vitamin yang lain dan mineral untuk membolehkan ia berfungsi dengan baik.

Aci tak macam ni?

Bulan ni, dengan pembelian serendah RM27.50 dan pendaftaran sebagai ahli Shaklee (seumur hidup) sebanyak RM65.00 anda  akan dapat Vitalea ni secara PERCUMA... yang berharga RM88.75.

Jomla cepat daftar sebagai ahli dan nikmati harga istemewa utk supplemen lain juga. Nak?

FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!! Rafhati Mohamad Napi ♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram) ♥ Emel : attieymohamad@gmail.com ♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...