Neda Scarves & hijabs di Seksyen 7 Shah Alam (Selangor Raya Festival)

Assalamualaikum..

Semalam punya cerita ni..

Set time dengan encik somi nak g shopping barang raya yang belum jumpa. Kebetulan hadiah raya untuk mak ngan abah termasuk MIL n FIL ada dalam list.

Antaranya adalah shawl dari Neda Scarves and hijabs.


So berpusing-pusing jugakla mencari sebab tak pernah p kedai ni.. Sekali dah jumpa rupanya memang jalan yang kitorang lalu sokmo je. Belakang Jakel Seksyen 7 Shah Alam tu je. Bukan 1st Floor tapi tingkat 1.

Masuk dalam tu...shawl tak banyak sangat sebab diorang tengah buat festival jualan kat SACC Mall sampai dekat nak raya nanti..
Ish....memang dah tak banyak pilihanla kan...
Nak p terjah SACC time-tima cenggini hujung minggu confirm macam sardin semua...dengan anak kecik lagi. Mau pengsan anak-anakku..Huhu

Dah beli yang kaler grey tapi gambar dalam fon encik somi pulak.
Cuma rasa nak p lagi sebab duk terbayang-bayang lagi satu shawl lain kaler tema raya emerald green tahun ni. nak p beli yang ni pulak..

Kenapa? cantik sangat ker?

Cantik u'ols n senang pakai sebab tak yah pin bagai. Dah ada butang siap2. Kelakar? Taklah..nampak smarttt jer. Sweet.. sesuai la dengan ibu-ibu macam ai yang tak suka banyak pin-pin ni kan.. Kang dukung anak tercucuk pulak..

Betul...ada sekali tu Adib tertelan batu yang melekat kat brooch tudung.. Gigit-gigit sampai uminya tak sedorrr..Huhuhu...

Macam mana cara pakai?
camni haaa...


Jejomss semua pakat serbu sorang satu yukkks..

FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...