Rahsia Set Sendi Baik Untuk Lenguh Pinggang, Sakit Belakang & Segala Kejang Kini Terbongkar

Pakat fikir nak balik kampung dah rasanya..bagi yang raya kat bandar...not a big deal kan...raya, raya jugak.
Ada pro dan kontranya raya kat kampung dan bandar.. Tapi dua-dua best kot.

Raya ni, bagi yang masih punya ibu bapa dan orang tua..jom kita meriahkan hari raya mereka. Bukan hanya beli kelengkapan untuk kita je tapi kelengkapan mereka juga kita ambil kira.

Apa kata, sambil-sambil tu selitkan AJHT dan Ostematrix khusus untuk mereka yang kerap sakit pinggang, sakit belakang, sakit kaki, sakit lutut dll. Nak raya ni mesti nak cergas bersama anak cucu, turun naik tangga dan ziarah menziarahi. 

Inshaa Allah  semoga berpanjangan hingga bila-bila. 




Kenapa nak kena selit Advanced Joint Health Tablet?
 
Kelebihan Advanced Joint Health Tablet :
.
1- Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5.

 
2- Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat daripada dakwaan jenama terkemuka.

 
3- 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi. 

 
4 - Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
 

5 - Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
 

6 - Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit.
 

7 - Meningkatkan fleksibiliti sendi.
 

8 - Memperbaiki fungsi sesendi.
 

9 - Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.
.
.
Kelebihan OSTEMATRIX SHAKLEE:
.
1. Menguatkan Tulang - Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat.

2. Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas - Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthritis.

3. Meringankan stress - Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam.

4. Memperbaiki masalah haid - Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.

5. Pengalkalian tubuh - Kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti diwaktu umur tua. Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.

6. Memperbaiki hiperaktiviti perut dan gastrik.

7. Melawaskan pembuangan air besar, mengatasi masalah buasir & sembelit.
.


Boleh ke ambil Set Sendi ni kalau makan ubat hospital?
Boleh. Tapi ada caranya iaitu jarakkan selama 30 minit selepas pengambilan ssesuatu ubat.

Selamat ke AJHT dan Ostematrix ni?
Produk Shaklee dijamin selamat dan telah melalui pelbagai ujian makmal.

Ok, ada soalan lagi? Boleh hubungi saya untuk konsultasi secara percuma tentang produk ini. 

FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

2 comments:

  1. saya kalau tidak makan ostematrix mulalah sakit sana sakit sini, makan oste memang best!

    ReplyDelete
  2. Terbaik perkongsian kesihatan yang bagus untuk semua

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...