Mencari Jawatan Kosong atau Inginkan Pendapatan Sampingan? Jom YES!


Bermula MEI 2015 yang lepas, satu program Young Entrepreneur System (YES) telah dilancarkan yang mensasarkan golongan graduan yang baru ingin mencari pekerjaan serta mereka yang berminat untuk berjaya.

Memandangkan sekarang ni  hangat diperkatakan tentang isu ramai staff diberhentikan kerja, isu GST, harga barang meningkat, nilai mata wang yang tidak menentu, apa kata YES-kan diri anda secepat mungkin untuk mengubah corak hidup ke arah yang lebih baik.

Program ini terbuka kepada ahli baru yang menyertai Shaklee BERMULA May 2015. Jadinya kami yang dah “lama” bertapak di dalam Shaklee ni tak berpeluang la untuk ambil peluang keemasan yang Shaklee tawarkan melalui program YES ini. Best ke best…best kan.(Maknanya kalau nak join bulan Jun, Julai ke atas bolehla )

Menerusi program YES ini Shaklee dengan berbesar hati menawarkan 5 insentif hebat untuk semua peserta yang mendaftar Ahli Shaklee bermula May 2015 sehingga October 2015.

5 insentif yang sangat best itu merupakan :


1. 1 botol vitalea diberikan secara PERCUMA.


Apa sebenarnya Vitalea ni?
Ok, rujuk info di bawah.



2.  4 pakej SET Shaklee  yang paling mendapat sambutan di pasaran dengan HARGA TANPA GST


4 Pakej tersebut terdiri daripada:


3. Hadiah tunai BERGANDA ( gandaan 100%) bagi peserta yang memenuhi syarat 100%  Enrollment Matching Incentive (EMI)*

Sebagai contoh, melalui EMI anda layak menerima hadiah tunai RM700, tetapi melalui program YES ini Shaklee membayar anda RM700 + 100% gandaan iaitu = RM1400 pada bulan ni.

4. Pendapatan tunai bulanan extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan.

Contohnya bulan Jun anda layak menerima cashback sebanyak RM1000, tetapi melalui program YES ini Shaklee akan bayar anda tunai sebanyak RM1500 pada bulan ini. Best tak?

5. Bagi mereka yang berjaya FOLLOW dan DUPLICATE sistem ini dengan cemerlang*, anda akan dapat lagi hadiah tunai serta piala penghargaan anda. Waaah..pengsan. Banyaaaak tu.



Haaa….gempak kan program YES yang ditawarkan oleh Shaklee kali ini. Rugi sangat siapa yang tak ambil peluang. Macam saya cakapkan sebelum ini, untuk mencapai impian perlu ada sistem yang lengkap. Sama juga dengan pembelajaran, contoh nak masuk universiti pun kene ambil SPM, itulah dinamakan sistem.


Bagaimana nak buat semua ni sampai berjaya?

Jangan risau, dalam Shaklee ni juga turut disediakan latihan, kelas-kelas untuk diikuti bagi memberi kefahaman yang lebih tentang step dan apa yang perlu dilakukan. Sesi coaching akan diberikan secara offline dan online. Segalanya di hujung jarikan..

Motivasi juga turut disediakan dan jika anda berpeluang join, jangan lepaskan peluang ni.


Jangan lepaskan peluang ini untuk melangkah ke Universiti Shaklee.
Universiti?

Ya, betul!

Shaklee bukan main-main sebab baru-baru baru sahaja berlangsung sesi penganugerahan atau senang cerita, konvokesyen kepada ahli yang telah berjaya dalam bisnes Shaklee ini. 

Betul-betul berjaya tau bukan pendapatan sekadar 5-6 angka tapi lebih.


Fikir-fikirkan dan hubungi saya jika berminat.




FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...