Ketahui Fungsi GLA Complex Shaklee Yang Jadi Punca Rebutan Para Isteri dan Suami


Assalamualaikum ...








Situ sini orang dah bercakap pasal Shaklee.Ada yang bagus dan tak kurang yang mempertikaikan. Hurm, tapi benda ni dah lamaaa sangat dan terbukti memang semula jadi. Nak tak nak, memang kena terima. Bila sebut semulajadi, confirm la selamat dan berkesan selagi diambil mengikut peraturan yang disarankan.

Salah satu produk paling laris di kalangan para isteri ialah GLA Complex Shaklee.
Tetapi tahu tak kenapa? Antaranya ialah:
  • mengurangkan symptom biasa seperti gatal , bengkak, menggulupas, kekeringan dan sakit sendi.
  • berkesan untuk mereka yang menghadapi masalah kemurungan, kesakitan payudara dan masalahyang berkaitan PMS
  • mengimbangi hormone insulin dan juga menurunkan paras kolestrol.
Baca yang kat atas ni pun boleh buat orang teruja nak mencuba, apatah lagi kalau anda scroll ke bawah.

Faedah dan Kebaikan GLA Shaklee

  • membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. Mereka yang ada masalah berkaitan haid patut cuba. Begitu juga yang ada masalah berkaitan PCOS dan Cyst.
  • Meningkatkan kesuburan bagi mereka yang sukar hamil.
  • Melegakan Pre Menstrual Sindrom (PMS).
  • Membantu menangani menopause. Sesuai dihadiahkan kepada ibu-ibu yang agak berumur tapi pastikan anda tidak membuat mereka berasa down.
  • Menguatkan kuku dan rambut. Ada sape sape yg nak buat iklan pegang pape, cantikkan kuku anda  dulu.
  • Menjadikan kulit sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangani eczema
  • Legakan symptom akibat Rhematoid Artritis
  • Mengandungi  vitamin E untuk kuatkan dinding arteri..tahu apa itu arteri?
  • Menguatkan immunity badan.
  • Memperlahankan proses penuaan.
  • Mengurangkan ‘blood clot’ yang menyebabkan serangan jantung.
  • Kawal kencing manis.
  • Mengawal kolestrol.
  • Bagus untuk saraf.
  • Membaiki masalah prostat (GLA bukan sahaja untuk wanita tetapi LELAKI JUGA!)



Tahukah anda bahawa GLA Complex ni lebih baik dari EPO atau evening primerose oil? Ini kerana ia menggunakan borage seed oil yang mana kandungan GLA atau gamma linolenik asid adalah 2 kali ganda lebih dari EPO. faham tak? hehe

Sebab apa pulak orang lelaki boleh ambil GLA Complex. kang nanti kena gelak pulak ek..Sapa kata GLA Complex ni untuk wanita sahaja?

Kalau kat atas tadi saya bagitau yang ia dihasilkan dari Borage Seed. Borage Seed ni adalah herba tradisi kegemaran orang barat yang berfungsi untuk:
  1. rawat ulser
  2. mengeluarkan virus
  3. melegakan kelesuan
  4. membersihkan kahak
  5. meringankan kebas urat saraf
  6. meningkatkan stamina
Jadi, secara tak lansung fungsi di atas juga berkait rapat dengan kebaikan yang saya kongsikan pada mula-mula tadi.

Para suami yang mempunyai masalah berikut amat digalakkan untuk mengamalkan GLA Complex secara konsisten. Masalah-masalahnya adalah:

  1. Diabetes
  2. Eczema
  3. Arthritis
  4. Heart Desease
  5. Atherosclerosis
  6. COPD
Bagaimana cara pengambilan untuk GLA Complex?

Sila hubungi saya untuk dapatkan info dan saya akan kongsikan maklumat yang anda perlukan itu. Boleh? Ok, semoga anda semakin hari semakin sihat dan cergas ye.






FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey


*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...