Bila Hati Jatuh Cinta ...

Aiyyukkk

Jatuh cinta lagi?  Dengan En Somi memang sudah lama hihi.. tapi kali ni saya jatuh cinta lagi dengan aiskrim yang super duper sedap. Dah hampir dua bulan kot x sentuh aiskrim atas sebab kesihatan.

Tapi itula, bila sudah cinta memang tak boleh kata apa. Saya ni memang peminat tegar aiskrim coklat.. Bagilah 5 bakul aiskrim memang saya takkan tolak kecuali kalau tak boleh makan sebab takut sakit dada lagi yg macam ala-ala semput tu.

Itupun first time jadi camtu bulan Feb lepas. So, semalam baru berani sentuh lagi dan saya sangat jatuh hati dengan aiskrim..uish...hehe.


Nak pulak campur aiskrim coklat tu dengan ESP ni..ermmmmm.... tedapppppnyerrr.


Dalam berhigh tea dengan aiskrim, dapat pulak jaga kesihatan dengan ESP....Kulit cantik kot kalau amalkan ESP ni.


ESp ni adalah makanan nutrisi yang merupakan protein soya berkualiti tinggi. Diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya.

Kebaikan dan kelebihan ESP:-

  1. Mengelakkan tulang rapuh
  2. Membekalkan tenaga berterusan
  3. Memberi rasa kenyang bagi yang nak turunkan berat badan
  4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit  serta awet muda
  5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
  6. Memberi tona kulit yang sekata
  7. Membantu hilangkan parut jerawat, jeragat, dan mencantikkan kulit muka
  8. Memudarkan parut
  9. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan
  10. Membantu mengurangkan gastrik
  11. Membantu pembentukan sel-sel baru
  12. Bertindak sebagai antioksidan
Ok, banyak lagi kebaikan ESP ni sebenarnya. Siapa yang dah cuba dan konsisten amalkannya, memang akan repeat order.

Hubungi saya untuk dapatkan ESP dengan harga terbaik akan saya berikan bersama konsultasi selepas pembelian secara percuma. Jika ada saudara atau kenalan yang memerlukan supplemen, panjang-panjangkan no telefon saya kepada mereka. Semoga semua mendapat manfaatnya.

Rafhati Mohamad Napi
♥ sms/whatsApp: 013-9218084
♥ Emel : are_t84@yahoo.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...