Keluarga Besar Di Hari Bahagia

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaatuh

Layan gambar saaat..tak banyak cuma 2 keping jer.





Makin lama makin besar ahli keluarga kami. Alhamdulillah rezeki dari Allah SWT.

Bila berkumpul ramai-ramai mulala keluar semua cerita-cerita lucu zaman kecik-kecik dulu. Bukan untuk diungkit tapi jadi bahan jer. Hehe. Rindu.

Nampak beza yang ketara bila nak dibandingkan zaman kecik ati dulu yang suka habiskan masa kat luar rumah. Luar rumah tapi still dalam pagar rumah. Kawasan rumah abah besar so luasla walaupun berpagar. Rumah kampung kan

Tapi beza dengan anak sendiri pulak. Raisha bila balik kampung tok bah ngan mak tok takut pulak nak keluar rumah. Katanya takut angin kuat. Hehe. Rumah kampung memang kuat anginnya. Best tu.

Faktor pembesaran kot sebab bila balik rumah sendiri takde laman besar n most of the time memang spend dalam rumah je. Aiyyok..

Harap sangat raya 2015 ni dapat berkumpul lagi ramai-ramai. Inshaa Allah.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...