Cara nak Register Member Baru (Downline) Dengan Shaklee2u Guna Browser Mozilla Firefox

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaatuh

Tercari-cari kaedah nak daftar ahli baru dengan Shaklee2u? Meh ati kongsikan langkah-langkah yang boleh anda ikut step by step. ( ref:Mommy Lyna)

1. Logon ke akaun Shaklee2U masing2 (http://www.shaklee2u.com.my)

2. Cari tab 'Online Enrollment' di bahagian atas. Klik pada Online Enrolment
3. Isikan borang yang tertera.
4. Tekan submit.
5. Pastikan anda masuk semula ke ruangan 'Online Enrollment' tadi.
6. Di bawah perkataan 'Online Enrollment' ada 2 tab 'Enrollment' dan 'Pre Active'. Klik pada pre-active
7. Copy no ID anak tersebut
8. Logout Shaklee2U
9. Login semula dgn ID anak baru tersebut. Paste no ID yang kita copy tadi dan passwordnya adalah 6 angka terakhir IC anak tadi tu.
10. Belikan member kit utk beliau.
11. Siap!
12. Logout & logon balik akaun sendiri, tengok kat GE nama anak tu dah masuk ke belum.

**Kalau tak buat langkah 9 tu, status anak tu akan terus jd pre-active, akan akan dibatalkan keahlian selepas 30 hari ke berapa ntah (tak igt).

***Anak tu boleh jugak logon sendiri & dia beli sendiri kalau dia nak.

Senangkan? Kalau ada pape masalah, boleh contact attiey ye.
 


Rafhati Mohamad Napi 
♥ sms/whatsApp: 013-9218084 
♥ Emel : are_t84@yahoo.com 
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey 

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...