Vitamin Kanak- Kanak Paling Suka - Vitalea FOR cHILDREN



Hoorayyyy… Vitalea for children is back. The best kids multivitamin. Seronok sangat rasa nak melompat.hihi.  Saya pun makan sekali tau multivitamin kanak2 ni sebab rasa dia sedap. Khasiat dia bukan untuk anak je tau..mak ayah pun boleh.

Kalau yang masih baru, memang rasanya tak sempat nak rasa kot vitamin for kids ni, sebabnya dah lebih setahun kot vitamin ni Shaklee hentikan penjualan. Sebabnya pihak syarikat nak buat improvemen kat vitamin tu. Shaklee memang gitu,selalu nak  berikan yang terbaik untuk pengguna2nya. Thats why I love Shaklee so muchhhhh...

Macam yang ati cakap tadi, bukan untuk kanak2 sahaja. Orang dewasa yang tak suka telan multivitamin pun boleh ambil. Tapikan, yang multivitamin baru ni, harganya lebih tinggi dari biasa, dan sizenya pun besar sikit.
Ada yang tanya shaklee kenapa harganya mahal dari  yang dulu Ini message dari pihak Shaklee

"The new Vita-Lea® for Children is an improved formulation with 14 higher levels of vitamins and minerals. Shaklee is committed to ensuring all our products are ALWAYS SAFE. ALWAYS WORKS. ALWAYS GREEN.

Even though the bottle price is high, however, it is recommended to consume 1-2 tablets a day instead of 2 tablets a day, which effectively brings the per serving cost to only RM 1.48 per serving compare to old formulation’s RM 1.20, which is an increase of only about 20%.

Korang kalau nak boleh hubungi ati ye plus konsultasi  eklusif
 

Rafhati Mohamad Napi 
♥ sms/whatsApp: 013-9218084 
♥ Emel : are_t84@yahoo.com 
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey 

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...