Ubat Chicken Pox Sampai Kulit Kembali Bersinar-sinar

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakaatuh

Kalau post sebelum ni ati dah tulis tentang chicken pox kan...kali ni ati nak kongsi tentang satu cara bagaimana nak pulihkan semula kulit selepas jangkitan virus tersebut.


Ati rasa jarang kita dengar orang dewasa kena chicken pox tapi rupanya bila orang dewasa yang kena chicken pox, dia punye sakit dan kesan lagi hebat dari budak-budak.

Mungkin berpunca dari faktor umur dan pemakanan. Lagi satu, bila kena pada kanak-kanak, tempoh hilangkan parut tu kita tak kisah sangatkan sebab kulit budak cepat menggantikan sel baru.Tapi kita?

Macam apa yang berlaku pada ahkak dalam video ni sangat magik dan membanggakan suaminya bila akhirnya terus dapat jadi yang tercantik buat suami.

Antara supplemen yang akak tersebut ambil ialah
-Vitamin C
-Vitamin E
-B Complex
-Gla Complex
-ESP

Semuanya adalah supplemen penting untuk membaik pulih kulit anda supaya lebih putih, gebu dan cantik semula. 




Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

-Vitamin C
Ini adalah vitamin penting untuk kulit cantik. Ianya adalah:
  • antioksidan semulajadi
  • mengekalkan integriti sel
  • menggalakkan kesihatan gigi, gusi,tulang, otot dan salur darah
  • menolong mengurangkan simptom alergi

-Vitamin E
  • menolong melawan penuaan pra matang pada kulit
  • mengurangkan risiko sakit jantung
  • menyokong prestasi otot dan cepatkan pemulihan
  • anti oksidan, menghalang kerosakan sel oleh radikal bebas

-B Complex
  • galakkan kesihatan jantung,metabolisme tenaga, dan replikasi DNA yang sihat
  • menukar makanan jadi tenaga
  • kurangkan simptom kemurungan
  • meningkatkan fungsi otak

-Gla Complex
  • kurangkan simptom biasa seperti gatal, bengkak, gelupas,kekeringan, dan  simptom sakit sendi
  • imbangkan hormon dan turunkan paras kolestrol
  • berkesan untuk kemurungan, kesakitan payudara dan masalah berkaitan PMS

-ESP
  • optimumkan penyerapan nutrien lain
  • bekalkan tenaga
  • suburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot
  • penting untuk kanak-kanak, ibu menyusukan anak dan mereka yang sedang pulih dari sakit.
 Berminat? Hubungi

Rafhati Mohamad Napi
♥ sms/whatsApp: 013-9218084
♥ Emel : are_t84@yahoo.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...