Hadiah Istimewa Untuk Suami Tercinta?


Pening fikirkan hadiah apa yang anda nak bagi kat suami tercinta supaya sentiasa menyayangi anda? Opps, betulkan ayat...supaya suami sentiasa hebat, sihat dan cergas.

Mungkin ada antara anda yang sampai ke blog ati ni untuk mencari idea barang apakah lagi yang paling sesuai untuk diberi kepada suami anda.

Mana tahu..kemeja dah perbah bagi dah. Wallet, jam, baju, perfume malah candle night dinner pun dah banyak kali lalui kan..

Sebelum tu, baru -baru ni ati sangat gembira bila suami ati akhirnya mula amalkan pengambilan Vitamin C Sustained Released Shaklee. Kalau sebelum ni banyak kali ditolak atas alasan mahal, tapi setelah diterangkan bahawa Vitamin C Shaklee ni boleh tahan sampai 6 bulan, terus suami cakap OK. Berbaloi kot dengan harganya. Malah, memang murah je sebenarnya. Jimat lagi!


Suami ati sealu selsema dan alah pada habuk. Setiap kali balik kerja, mulalah hidungnya gatal-gatal. nak cubit manja-manja pun tak dibagi. Katanya tak selesa sebab sakit.

Kalau sebelum ni suami cepat mengantuk, Alhamdulillah sejak amalkan Vitamin C ni nampak suami makin cergas dan masih boleh ajak embang walau dah pukul 12 malam. Hurm, kalau sebelum ni...jarum jam puul 10 , mata dah macam tirai minta tutup nak tidur.

So, ati cadangkan kalau anda nak belikan hadiah, apa kata kali ni belikan Vitamin C Sustained Released dari Shaklee ni.

Atau, anda boleh tonton video ni untuk pilihan kedua. Layannn..



Rafhati Mohamad Napi
♥ sms/whatsApp: 013-9218084
 ♥ Emel : are_t84@yahoo.com
 ♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...