GLA Complex Jadi Tumpuan dan Rebutan Paling Hot

Attiey : 0139218084


Situ sini orang dah bercakap pasal Shaklee. Benda ni dah lamaaa sangat dan terbukti memang semula jadi. Nak tak nak, memang kena terima.
Salah satu produk paling laris di kalangan para isteri ialah GLA Complex Shaklee.


Jom kita tengok pengenalan sikit.
  • mengurangkan symptom biasa seperti gatal , bengkak, menggulupas, kekeringan dan sakit sendi.
  • berkesan untuk mereka yang menghadapi masalah kemurungan, kesakitan payudara dan masalahyang berkaitan PMS
  • mengimbangi hormone insulin dan juga menurunkan paras kolestrol.
Baca yang kat atas ni pun boleh buat orang teruja nak mencuba, apatah lagi kalau anda scroll ke bawah.

Faedah dan Kebaikan GLA Shaklee
  • membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. Mereka yang ada masalah berkaitan haid patut cuba. Begitu juga yang ada masalah berkaitan PCOS dan Cyst.
  • Meningkatkan kesuburan bagi mereka yang sukar hamil.
  • Melegakan Pre Menstrual Sindrom (PMS).
  • Membantu menangani menopause. Sesuai dihadiahkan kepada ibu-ibu yang agak berumur tapi pastikan anda tidak membuat mereka berasa down.
  • Menguatkan kuku dan rambut. Ada sape sape yg nak buat iklan pegang pape, cantikkan kuku anda  J
  • Menjadikan kulit sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangani eczema
  • Legakan symptom akibat Rhematoid Artritis
  • Mengandungi  vitamin E untuk kuatkan dinding arteri..tahu apa itu arteri?
  • Menguatkan immunity badan.
  • Memperlahankan proses penuaan.
  • Mengurangkan ‘blood clot’ yang menyebabkan serangan jantung.
  • Kawal kencing manis.
  • Mengawal kolestrol.
  • Bagus untuk saraf.
  • Membaiki masalah prostat (GLA bukan sahaja untuk wanita tetapi LELAKI JUGA!)

 Bagi anda yang mungkin hanya membaca post ini secara tak sengaja, bolehla sebar-sebarkan ilmu ini dan kongsi dengan teman anda atau mungkin kepada mereka yang anda rasa memerlukannya.

Sila klik di sini untuk membuat pembelian GLA Complex Shaklee dengan  menggunakan kredit kad atau debit kad.

****Jika Berminat Nak Dapatkan Produk Shaklee...nak Jadi Ahli****

RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)
 
 SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084

 Facebook : Attiey Mohamad

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...