Vitamin Untuk Anak anak Yang Sukar Menelan Pil dan Tips Anak Sihat

Attiey 013-9218084


Susah hati jika anak-anak menolak atau tak reti nak telan vitamin dalam bentuk pil sedangkan anak-anak makin membesar dan perlukan supplemen tambahan. Di zaman  yang semakin maju, makanan yang tersedia di luar sana terdedah dengan pelbagai pencemaran dan juga belum tentu berkhasiat.

Tapi, sebenarnya masalah ni dah pun disedari beberapa tahun terkebelakang lagi. Buktinya dah wujud Meal Shakes Shaklee yang merupakan multivitamin lengkap dalam bentuk serbuk yang mana ada protein dan serat sekali gus.Memang sangat sesuai bagi semua ahli keluarga. Lagipun perasa vanillanya memang sedap. 


Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan..yang pasti digemari oleh seisi keluarga..

 Sarapan segera yang berkhasiat
 Lazat, sarapan segera yang mampu dimiliki..
 Hidangan segera untuk para atlet
 HIdangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium..

Mengapa Meal shakes ni sangat perlu untuk anak anak anda?

 Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk bina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
 Kaya dengan Protein yang membantu menyihatkan sel-sel.
 Mengandungi Vitamin A, C, E, Zink, selenium sebagai anti-oksidan.
 Mengandungi lengkap Vitamin B-Complex, zat besi untuk membentuk sel darah merah yang sihat.
 Kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemak berlebihan daripada kolon dan perut.
 Minuman perisa multivitamin perasa Vanilla yang lengkap, tanpa pewarna dan gula tiruan.
 Lengkap dengan 24 jenis Vitamin dan Mineral.


Erm, ade yang berpinar-pinar matanya melihat istilah-istilah kesihatan ? Meh sini. Senang cerita, Meal shakes Shaklee ni sesuai sangat untuk semua termasuklah golongan yang Attiey senaraikan kat bawah ni:-


 Ibu hamil yang tiada selera makan, morning sickness yang teruk.
 Ibu menyusu yang ada kekangan baget untuk mendapatkan Energizing Soy Protein [ESP].
 Ibu bapa yang telah berumur yang tidak makan secara sihat dan tidak suka makan vitamin berbentuk pil.
 Kanak-kanak dan remaja yang sedang meningkat dewasa.
 Anak-anak yang kurang selera makan.


 Sesiapa sahaja yang selalu tidak sempat sarapan-secawan Meal-Shake sudah cukup untuk anda.


****Jika Berminat Nak Dapatkan Produk Shaklee...nak Jadi Ahli****

 RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)
SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084
 Facebook : Attiey Mohamad

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...