Cara Pengambilan Omega Guard Untuk Kurus Bagi Orang Dewasa



Attiey: 013-9218084

Salam ceria pengguna dan bakal pengguna supplemen Shaklee semua. Semoga kita semua diberika kesihatan yang berpanjangan ye. Dah macam ucapan pulak.

Ok, kali ni Attiey nak bercerita pasal ‘guide intake’ untuk Omega Guard khusus bagi mereka di luar sana yang ambil bagi tujuan nak kurus.

Sebelum tu, jangan lupa ye. Omega Guard Shaklee ni perlu disimpan pada suhu rendah untuk mengekalkan khasiatnya. Elok sangatlah kalau diletak dalam chiller peti sejuk tu.

Ok, yang pentingnya Omega Guard ni tidak boleh diambil melebihi 6 biji kapsul sehari atau dengan kata lainnya, MAX 6  biji sehari.



Syarat kedua ialah mesti diambil SELEPAS MAKAN untuk membantu memecahkan lemak sebaik sahaja selepas makan. Yela, dari awal sampai akhir makan ayam, pastu benda-benda berminyak kan. Habis makan, bagi Omega Guard clearkan all those things yang boleh memberatkan badan tu.

Bagi yang tak boleh telan banyak-banyak 6 biji sekaligus tapi masih mahu mengekalkan dos max 6 biji, anda bolehla mengatur 3 biji selepas lunch dan 3 biji seterusnya selepas dinner.

Trivia yang perlu anda tahu hari ini ialah, saintis Jepun telah membuat kajian dan hasilnya ialah Omega 3 boleh menghalang pembentukan lemak tidak sihat dan membantu pembakaran lemak.
 


****Jika Berminat Nak Dapatkan Produk Shaklee...nak Jadi Ahli****

 RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)
  SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084 - bila-bila masa pun boleh je
Facebook : Attiey Mohamad

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...