Resipi ESP yang sangat delicious


credit to MommyLyna.Pengguna Shaklee yang sangat berpuashati!




Resepi Bancuh ESP Shaklee Yang Sedap!


Saya nak kongsi resepi bancuh ESP Shaklee yang sedap sangat ni. Ada banyak cara untuk anda bancuh ESP Shaklee, tapi ini cara saya sejak 6 tahun yang lalu.

Mula-mula sekali kena tahu pantang-larang ESP ni....
Pantang-larangnya...

JANGAN GUNAKAN AIR PANAS!
Perlu guna air suam-suam sejuk atau air sejuk. Air sejuk sangat macam baru keluar peti sejuk pun tak boleh nanti tak larut pula.


Saya biasa gunakan air masak.


Untuk bancuhan sempurna, gunakan SHAKER.


gambar hiasan semata


Antara gabungan menarik yang pernah saya cuba :-


(ESP 1 sudu, benda lain tu ikut selera)

  • ESP sahaja tanpa campur apa-apa
  • ESP dengan Sunquick
  • ESP dengan Meal Shakes
  • ESP dengan Meal Shake + Fiber (fiber plan dah discontinue, so boleh guna apa2 fiber)
  • ESP dengan Meal Shakes dan Performance Drink (Mighty 3 Gems)
  • ESP dengan susu
  • ESP dengan kurma (blend)
  • ESP dengan almond (blend)
  • ESP dengan jus buah-buahan segar
  • ESP dengan Cinch Shake



Dan ni dia satu resepi smoothie yang saya nak share...




Gabungan ESP, Meal Shakes, buah-buah beri, almond (badam), fiber dan madu.


Sedap sangat rasanya... protein anti oksidan mix :D


Anda boleh cuba campur ESP dengan apa-apa minuman kecuali minuman berkafein.


Macamana pun yang paling best, ESP dengan Meal Shakes.. yumm yumm.


Semoga dapat manfaatnya ya!




 ***********Jika Berminat nak Join Biz Shaklee...nak Jadi Ahli************
RAFHATI MOHAMAD NAPI (ID 869588)
 SEBARANG PERTANYAAN: SMS@WHATSAPP: 013 9218084 - bila-bila masa pun boleh je Facebook : Attiey Mohamad

 *Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...